Contacteaza-ne

Scrie-ne mesajul tău

Te rugăm să completezi cu atenție câmpurile de mai jos. Vei fi contactat în cel mai scurt timp posibil de un consilier ENDUROMEDICA pentru a stabili toate detaliile necesare.

Cum mă programez?

Program de consultatii

Consultațiile se fac pe bază de programare telefonică la numărul de telefon 0755496367. Pentru programare telefonică puteți suna marți, miercuri sau joi între orele 15.00- 20.00. În cazul în care sunați în afara acestor intervale sau dacă apelul dumneavoastră nu este preluat din cauza unei indisponibilități de moment, veți fi contactat telefonic de catre noi în cel mai scurt timp.

Cu 1 zi inainte de data programată, veți fi contactat telefonic de catre noi pentru a confirma programarea.

Consultațiile se desfasoară conform programării prealabile. O întarziere față de ora stabilită pentru consultație este posibilă din cauza complexității unui caz precedent.

În cazul în care pacientul renunță la programarea efectuată, vă rugăm să anuntați acest lucru telefonic, pentru a programa un alt pacient în timpul rămas disponibil.

Eventuale urgențe medicale stabilite de medic (femeile însărcinate, alte situații de urgentă medicală) au prioritate față de programări, în limita timpului disponibil al medicilor.

Orar consultații

Consultații ENDOCRINOLOGIE:

Consultații UROLOGIE: